Homepage - Acrobat Festival

Van 11 tot 14 juli 2019

Je bent circusfanaat of gedreven acrobaat… klaar om nieuwe technieken te leren kennen of in gekende technieken les te krijgen van toptrainers. Ell Circo D’ell Fuego geeft een spectaculair vervolg aan het succesvolle Atlas Festival / Extreme Convention.

Meer dan 300 acrobaten uit alle hoeken van de wereld toveren het Abdijpark in Hemiksem om tot een waanzinnig pop-up-circus vol workshops en shows. Kom leren, proberen en je ogen uitkijken.

Experience

€15

Develop

€120

Inclusief camping
Live

€220

Inclusief camping

Van 11 tot 14 juli 2019

“Beleef circus, kijk en doe mee, wie je ook bent!”

Van 11 tot 14 juli staat het leukste circus ter wereld in Hemiksem. Neen, we hebben geen olifanten bij. Maar wél diabolo’s en trapezes en slacklines en trampolines. En heel veel acrobaten die fantastische dingen kunnen met Duitse wielen en Chinese masten. Helemaal gratis. Overal waar je kijkt vliegt wel iets of iemand door de lucht! Wil je dat graag zélf proberen? Dat kan! Onze acrobaten geven de hele dag door workshops op elk niveau, voor volwassenen én kinderen. Koop hier een ticket om zeker te zijn van je plaatsje!

Lees meer

Blijven overnachten? Doen! Campingtickets €20.

Van 11 tot 14 juli 2019

“ONTWIKKEL CIRCUS”

Met een Develop ticket krijg je toegang tot 15 workshops van 1,5 uur en alle Experience workshops. Die kan je kiezen uit een ware ‘menukaart’ van zo’n 80 kwalitatief geselecteerde workshops. Je kan je eigen parcours op maat samenstellen. Naast de workshops kan je met een Develop ticket ook alle voorstellingen op de conventie bijwonen.

Lees meer

€120

Inclusief camping Koop een ticket

Van 8 tot 14 juli 2019

“VERDIEP JE IN CIRCUS, DEEL JE KENNIS EN BOUW AAN JE NETWERK”

Met een Live ticket ben je vanaf maandagavond welkom op het festivalterrein. Je maakt een keuze uit één van de twee masterclasses, die lopen van dinsdag tot en met vrijdag. Een totaal van 4 dagen aerial straps of acro-dance. Als je kiest voor Live kan je na de masterclasses ook gewoon blijven hangen op de conventie, om er te genieten van enkele workshops en optredens.

Lees meer

€220

Inclusief camping Koop een ticket

Onze voorstellingen

Naast de vele workshops en trainingen kan je ook komen genieten van onze circusshows en live muziek! Hieronder een overzicht van wat er nog te ontdekken valt..

NIGHDAY FRIGHT

Op de Nighday Fright kan je een dynamische voorstelling verwachten. Deze double bill is circus met pit, gebracht met gulle overvloed. (do -20u/ vr -20u)

* ‘Ongezien’ door Janis

* ‘Encore une fois’ door Tripotes la Companie

 

STREAMING STAGE

Een podium aan de stroom. Jonge artiesten onder stroom. De gedeelde unieke spirit van het circusfestival op het podium. In deze samengestelde voorstelling met korte acts brengen we een selectie van sterke, jonge artiesten, die op het randje van de springplank staan. Klaar voor de duik. (za -20u)

 

BLACK COFFEE

De circustent van Da Stoelt verandert in een gezellige koffiebar. Bestel gerust iets bij de artiesten zelf, maar schrik niet als ze plots dansen op de toog of jongleren met kopjes. De jonge artiesten tonen namelijk met plezier een heleboel van hun kunsten onder begeleiding van livemuziek. (vr-18u/ za-15u30,18u/ zo-11u)

Pick-nick Cirque - GRATIS

We nodigen graag iedereen uit om op zondagmiddag te komen picknicken! Een pick-nick met een gratis voorstelling er bovenop. Dit in de vorm van een Potluck – iedereen neemt iets mee om te eten en we genieten daar samen van de laatste zweetdruppels van de laatste circusvoorstelling van de laatst overgebleven circusartiesten. (zo – 12u)

ONE SHOT - GRATIS

One Shot, omdat we maar één kans hebben. Cool als Blues, zenuwachtig als Rock ’n Roll, deze voorstelling passeert langs oude standaarden van het circus. Al schuivend en schaatsend testen ze het (on)evenwicht, maar uiteindelijk hakken we toch niet zo makkelijk de knopen door die we het makkelijkst vinden. (vr -13u30/ za -13u30)

 

MUSIC - GRATIS

Makaju brengt Braziliaanse funk, traditionals en Forro. (do)

Los Guapos (vr)

Bruital is een brutale meute vol underground lawaaimakers. (za)

Praktisch

Gratis

Voor alle bezoekers. Kies één van de drie formules om deel te nemen aan workshops en/of voorstellingen te bekijken.

Blijven slapen

Wil je als bezoeker toch graag blijven slapen. Dit kan voor slechts €20 voor de drie nachten. Camping tickets zijn te koop op het terrein. Develop en live tickets zijn reeds inclusief camping.

Ontbijt

Ontbijt is inbegrepen. Middag- en avondmaal beschikbaar aan democratische prijzen.

Contact

Dates & location

Het festival zal doorgaan van 11 tot 14 juli in de groene omgeving van de Sint-Bernardusabdij, Hemiksem.

Aankomst voor LIVE tickets is mogelijk vanaf  8 juli

Groeps-
inschrijvingen

Voor groepen groter dan 10 personen verwijzen we graag naar de DEVELOP formule. Als groep betaal je 100 euro per develop ticket i.p.v. 120 euro.
Uitsluitend te booken door een e-mail te sturen acrobat@ecdf.be. Na registratie ontvang je een e-mail met de nodige instructies en documenten.

Enkel via overschrijving

op rekeningnummer BE67 8508 3714 8087. Vermeld bij de beschrijving jouw Groepsnaam + ACROBAT 2019